Boot Polijsten

Het maakt niet uit hoe vaak u eropuit gaat met de boot, het juiste onderhoud is noodzakelijk om uw boot in topconditie te houden. Water, uw-licht en vuil zorgen dat uw boot na verloop van tijd aangetast wordt, met dofheid en smerigheid tot gevolg. Om dit te voorkomen, komt u naar Schuurman Total Boat Care. Wij zorgen ervoor dat uw boot in topconditie is en blijft, door ons vakmanschap. 

Van wassen tot glascoating

Een schone boot is onze passie. Doordat wij zelf watersporters zijn, weten wij hoe fijn het is om met een schone boot onbezorgd het water op te gaan en prachtige momenten te beleven. Daarom zorgen wij ervoor dat u geen zorgen heeft om het onderhoud. 

Allereerst kunnen wij uw boot wassen op locatie, of bij ons in het bedrijf. Wij wassen met onze eigen milde shampoo, waar waxdelen inzitten. Daardoor wordt uw boot schoon, en is weer beschermt. Wilt u uw boot laten poetsen, dan gebruiken wij een shampoo met een sterke reinigingskracht, waardoor alle oude waxresten verwijderd worden. 

Is goed wassen niet meer voldoende om de glans terug te krijgen? Dan kunnen wij de boot polijsten. In sommige gevallen is het nodig om de boot eerst te matteren. Vervolgens zullen wij de boot in meerdere stappen terug polijsten tot hoogglans. Wij werken altijd als laatste stap met een excentrische machine, waardoor banen en swirls verdwijnen, en de glansgraad op het hoogste niveau komt. 

Na het polijsten, zullen wij een UV-werende waxlaag aanbrengen, die het geheel goed beschermt. Wilt u nog meer bescherming? Dan kunnen wij een glascoating aanbrengen. Door ons innovatieve systeem, is uw boot altijd optimaal beschermd! 

 Door onze persoonlijke en goede service zijn wij niet voor niets de onbetwiste keuze van vele jachtbouwers en booteigenaren! 

Offerte

Wilt u een offerte voor uw boot? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Wij hebben geen vaste prijzen, maar geloven in een aanpak op maat! 

Wilt u een vrijblijvende offerte? Vul dan hier het formulier in!

Schuurman Total Boat Care l Setheweg 45A l 7942LA l Meppel l info@schuurmanboatcare.nl

 +31630564959 l KvK 78101913 l BTW-id: NL003293516B77 l NL03KNAB0403302668