Diensten

Bootkussens smerig?

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

Doordat een boot altijd vochtig is, is de kans op schimmels in de kussens zeer aanwezig. Vaak zien we dit voorkomen na de winterstalling. Ook komt er vaak na het zwemmen, of door regen, vocht op en in de kussens. Of wordt er gemorst tijdens het eten van een ijsje. Allerlei factoren die ervoor zorgen dat de kussens smerig worden, en waar een simpel schoonmaakdoekje al niet meer voldoende is voor een resultaat.

ㅤㅤ

Hier ziet u hoe effectief ons plan van aanpak is!

ㅤㅤ

Breng de kussens daarom naar Schuurman Total Boat Care. Al vanaf €19,50 – per kussen zorgen wij ervoor dat de kussens diep gereinigd worden, en vanzelfsprekend weer geïmpregneerd worden. Ophalen/terugbrengen en opslag van de kussens is altijd mogelijk!

ㅤㅤ

Nieuw bij Schuurman Total Boat Care! Het zorgeloos varen abonnement!

ㅤㅤㅤ

Een boot bezitten staat voor plezier, ontspanning en genieten. U wilt toch graag varen en niet constant blijven schrobben op de boot? Wij denken met u mee, en hebben het zorgeloos varen abonnement geïntroduceerd. Wanneer u het aangeeft, zullen wij de boot schoonmaken en/of wassen. Dit kan periodiek, maar ook eenmalig. Wilt u van t weekend varen met vrienden, maar geen tijd of zin om de boot schoon te maken? Dan kunt u ons inschakelen. Wij stemmen het abonnement af op uw wensen en budget, vandaar dat wij geen standaard prijzen hanteren. Interesse? Neem dan snel contact op!

ㅤㅤㅤ

ㅤㅤㅤ

Schuurman Total Boat Care breidt uit met eigen lijn!

ㅤㅤㅤ

Wij weten uit ervaring dat het lastig is om voor elke klus het juiste product te hebben. Vaak zitten er siliconen in, of is de werking van het product niet zoals gewenst. Daarom hebben wij het initiatief genomen om een eigen lijn te ontwikkelen, met de producten die wij zelf gebruiken. Binnenkort komen ze in de webshop, maar ze zijn nu al verkrijgbaar bij ons in de winkel! Een handig formaat, ideaal voor aan boord!

ㅤㅤ