Van wassen tot glascoating

Een schone boot is onze passie. Doordat wij zelf watersporters zijn, weten wij hoe fijn het is om met een schone boot onbezorgd het water op te gaan en practige momenten te beleven. Daaromzorgen wij ervoor dat u geen zorgen heeft om onderhoud.

Allereerst kunnen wij uw boot wassen op locatie of bij ons in de loods. Wij wassen met onze eigen milde shampoo, waar waxdelen inzitten. Daardoor wordt uw boot schoon en is weer beschermt. Wilt u uw boot laten poetsen, dan gebruiken wij een shampoo met een sterke reinigingskracht waardoor alle oude waxresten verwijderd worden.

 

Is goed wassen niet meer voldoende om de glans terug te  krijgen? Dan kunnen wij de boot polijsten. In sommige gevallen is het nodig om de boot eerst te matteren. Vervolgens zullen wij de boot in meerdere stappen terug polijsten tot hoogglans. Wij werken altijd als laatste stap met een excentrische machine, waardoor banen en swirls verdwijnen en de glansgraad op het hoogste niveau komt.

Na het polijsten, zullen wij een UV-werende waxlaag aanbrengen, die het geheel goed beschermt. Wilt u nog meer bescherming? Dan kunnen wij een glascoating aanbrengen. Door ons innovatieve systeem, is uw boot altijd optimaal beschermd!

Door onze persoonlijke en goede service zijn wij niet voor niets de onbetwiste keuze van vele jachtbouwes en booteigenaren.

Scroll naar boven