Kussens

Vaak heeft u of stof, of (skai)leren kussens in uw boot. Beide kussens verdienen een andere behandeling, om deze zo effectief mogelijk te laten zijn zonder schade aan te brengen.

Kussens gemaakt van stof reinigen wij vaak door stoom. Door de innovatieve technologie, die warme stoom afgeeft, zijn wij niet meer genoodzaakt om zware en agressieve reinigers te gebruiken. Effectief, en milieuvriendelijk! Onze stoomreiniger heeft een stoom-extractie werking. Dit houdt in dat de stoom op het oppervlak wordt geblazen, en de zuigfunctie het vocht weer mee terugneemt uit de bekleding. Het voordeel is dat de vervuiling die is verwijderd gelijk afgevoerd wordt, en dat wij met minimale middelen de kussens weer schoon krijgen. Na het reinigen brengen wij altijd een beschermende laag aan, zodat de kussens water en vuil afstotend zijn. Zeker handig in de watersport!

(skai)leren kussens hebben daarentegen een andere behandeling nodig. Deze reinigen wij ook met stoom, in combinatie met een speciaal ontwikkelde leerreiniger. Deze reinigt niet alleen het leer, maar het heeft ook een voedende werking. Daardoor worden de kussens weer mat, zoals het uit de fabriek kwam. Elke nerf en vezel zal gereinigd en gevoed worden. Door het aanbrengen van onze innovatieve sealer, is het leer ook weer beschermt tegen de verscheidene elementen.

Stoel Reinigen - Schuurman Total Boat Care
Scroll naar boven