Boot Polijsten

Het maakt niet uit hoe vaak u eropuit gaat met de boot, het juiste onderhoud is noodzakelijk om uw boot in topconditite te houden. Water, uvlicht en vuil zorgen dat uw boot na verloop van tijd aangetast wordt, met dofheid en smerigheid tot gevolg. Om dit dit te voorkomen kunt u de boot bij ons polijsten.

Een goed onderhouden boot behoudt zijn waarde en geeft zorgt ervoor dat u trots kunt zijn op uw boot. Door de verscheidene weersinvloeden, denk aan UV-straling, regen en vuil, kan uw boot dof worden. De gladheid en glans verdwijnen, waardoor uw waardevolle bezit minder mooi gaat ogen.

Schuurman Total Boat Care is de specialist wanneer het aankomt op het polijsten van boten. Of het nu kleine visboten zijn, of grotere jachten, wij zorgen ervoor dat de boot weer in topstaat komt!

Met onze eigen producten van Pai Boat, polijsten wij elk oppervlak weer tot hoogglans. Wat Schuurman Total Boat Care uniek maakt ten opzichte van de traditionele poetsbedrijven, is dat wij al het polijstwerk uitvoeren in meerdere stappen, waarbij wij excentrisch finishen.

Allereerst zullen wij de lak of gelcoat goed polijsten met een roterende machine. Dit zorgt ervoor dat de geoxideerde laag verwijderd zal worden van de lak of gelcoat. Soms kan dat al in 1 stap, maar soms zijn er ook meerdere stappen nodig. Het nadeel van roterend polijsten, is dat er banen en swirls ontstaan op het oppervlak. Zeker in de volle zon, is dit duidelijk te zien. Daarom polijsten wij altijd excentrisch na. Door deze stap te ondernemen, zorgen wij ervoor dat de glansgraad nog hoger wordt, en dat de banen en swirls van de roterende stap verwijderd worden.

Vervolgens werken wij elk gepolijst oppervlak af met een wax die het oppervlak beschermt tegen uv-straling, vuil en vocht. Zo wordt het bijhouden van de boot een fluitje van een cent!

Scroll naar boven