Wie zijn wij? Wij zijn Schuurman Total Boat Care. Opgericht in 2020. Een jong, dynamisch bedrijf gevestigd in Meppel. Na 9 jaar parttime in de watersport te hebben gewerkt, heeft Robbe besloten om Schuurman Total Boat Care op te richten. Schuurman Total Boat Care richt zich op alles wat drijft en vaart.

Hoe dragen wij bij aan het vaarplezier?

Op meerdere manieren kunnen wij bijdragen aan het in topconditie te houden van de boot.

Wassen

De boot kan gewassen worden, op locatie en hier bij ons in de werkplaats. Een goede wasbeurt zorgt ervoor dat het aangehechte vuil van de boot afgaat, groene aanslag verwijderd word, en de boot weer de originele glans terugkrijgt.

Polijsten

Mocht de boot dof of verweerd zijn, dan kunnen wij de boot voor u polijsten. Door het polijsten in meerdere stappen te doen, komt de originele glans weer tevoorschijn. Ook boten die niet dof of verweerd zijn kunnen baat hebben bij polijsten. Hierdoor krijgt de gelcoat een hoogglans uitstraling, en zal vuil zich minder snel hechten aan de rom.

Interieur

Het interieur van de boot kan ook door ons gereinigd worden. Denk aan de bekleding (stof of skai bijvoorbeeld), opbergvakken, vloeren etc. Wij kunnen dit doen op locatie, of bij ons in de werkplaats.
Ook kunnen wij op locatie voor u aan het werk
Ons bedrijf is gevestigd in Meppel.

Teak 

Een teakdek kan door ons gereinigd worden, en in de sealer worden gezet. Daardoor blijft uw teakdek in topconditie.

Bootkap

Een bootkap heeft veel te verduren. Door het tijdig te reinigen en te impregneren word de levensduur van de kap verlengt.

Antifouling

Antifouling, en eventueel een primer, kan ook door ons worden aangebracht.

Wilt u het liever zelf doen? 

Wij verkopen ook de reinigingsproducten die wij zelf gebruiken. De winkel en webshop worden momenteel ingericht, en zal binnenkort ook online komen.
Heeft u vragen, of wilt u eens vrijblijvend informeren naar de prijzen, dan kunt u even bellen of e-mailen. Even Whatsappen kan natuurlijk ook!
E-mail: info@schuurmanboatcare.nl
Telefoon: +316 305 649 59
Ultramar Sprayhood & Tent Shampoo 1000ml