Even voorstellen

Wij zijn Schuurman Total Boat Care. Een bedrijf wat is ontstaan uit een passie voor glans. Door continue door te ontwikkelen, de nieuwste technieken toe te passen en te blijven innoveren lopen wij ver voor op de markt.
Door te kiezen voor Schuurman Total Boat Care, weet u zeker dat uw kostbare bezit in goede handen is. Wij streven altijd naar een perfect resultaat, waar u nog jaren plezier van zult hebben. Door te zorgen dat de basis goed is, zal de boot onderhoudsvriendelijker worden.

Boot Polijsten

1 van de grote pijlers van ons bedrijf, het polijsten. Het polijsten van een boot is een vak apart.

Elke boot is anders, elke gelcoat is anders en elke lak heeft een andere structuur. Alvorens wij een boot polijsten, kijken we altijd eerst welke stappen er benodigd zijn om het perfecte resultaat te bereiken.

Boot Reinigen

Naast het polijsten van de boten zijn wij ook gespecialiseerd in het reinigen van boten. Door onze innovatieve methodes kunnen wij vrijwel elk oppervlak weer in nieuwstaat krijgen! Wij hebben de beschikking over een sproei extractie machine, en een stoomapparaat. Daardoor kunnen wij met weinig reinigingsmiddelen het oppervlak weer smetteloos schoon krijgen.

Naast het reinigen en polijsten, zijn wij ook gespecialiseerd in het leerherstel, het aanbrengen van antifouling, het uitvoeren van polyester reparaties en nog veel meer!

Wij durven wel te stellen dat wij alle cosmetische aspecten van uw boot kunnen behandelen. Kiezen voor Schuurman is kiezen voor kwaliteit, daar staan wij voor!

ㅤㅤ

De werkzaamheden kunnen worden gedaan bij ons aan de Setheweg 14B in Meppel

Ook kunnen wij op locatie voor u aan het werk

Ons bedrijf is gevestigd in Meppel.

Wilt u het liever zelf doen? 

Wij verkopen ook de reinigingsproducten die wij zelf gebruiken. Wilt u advies over welke producten u moet gebruiken? Kom dan langs, we staan u graag te woord!
Heeft u vragen, of wilt u eens vrijblijvend informeren naar de prijzen, dan kunt u even bellen of e-mailen. Even Whatsappen kan natuurlijk ook!
E-mail: info@schuurmanboatcare.nl
Telefoon: +316 305 649 59

Onze eigen lijn!