Boot reinigen

Niets is zo fijn als in een schone boot stappen. Wij van Schuurman Total Boat Care begrijpen dat, en willen graag uw zorgen uit handen nemen. Wij maken veel boten schoon voor particulieren en bedrijven. Door constant op zoek te zijn naar nieuwe middelen en methodes, en door deze zelf ook te ontwikkelen, kunnen wij een kwalitatief hoogstaand eindresultaat garanderen.

Tapijt reinigen

Thuis bent u waarschijnlijk meerdere keren per week aan het stofzuigen en schrobben. Dit doet u, omdat het een leefruimte is, waar veel vuil en stof binnenkomt. Een boot is een middel van ontspanning, en vaak merken wij dat het schoonmaken wordt uitgesteld of helemaal niet wordt gedaan. Een goed voorbeeld daarvan is het tapijt op een vloer. Doormiddel van onze sproei extractie machine in combinatie met een goede tapijtreiniger kunnen wij tapijten weer als nieuw krijgen. Ook kunnen wij het tapijt impregneren, zodat vuil en water minder kans krijgen om te hechten.

Stoelen en banken

Leer en skaileer stoelen of banken behoeven het juiste onderhoud. Door ze met goede middelen te reinigen en te beschermen, krijgt u een duurzaam resultaat. Helaas zien we het nog vaak voorkomen dat men met schimmelreiniger of Dasty bezig is, wat een desastreuze werking heeft. Dan ontstaat er vaak permanente schade, wat te voorkomen is door ons de kussens en banken te laten reinigen.

Ook stoffen kussens en banken kunnen wij diep reinigen, zodat nare geurtjes weg gaan, vlekken verwijderd worden en de kussens weer goed beschermt zijn voor het nieuwe vaarseizoen.

Ramen

Goed zicht is belangrijk. Door ze echt schoon te maken, en eventueel te polijsten met een door ons ontwikkeld systeem, krijgt u weer een helder zicht.

Motorruimte

Een ruimte waar nauwelijks naar wordt omgekeken, en waar nare geurtjes zich kunnen ontwikkelen, is een motorruimte. Hoe fijn is het als u de motorkap optilt, en er een schoon blok plus motorruimte u tegemoet stralen? Het reinigen ervan is in veel gevallen een smerige klus, maar met een uitermate bevredigend eindresultaat. Laat het dus doen door Schuurman Total Boat Care!

Ook alle andere facetten in het interieur kunnen wij voor u aanpakken! Denk aan luiken, bakken, krassen etc. Bij Schuurman bent u aan het juiste adres!

Onze werkwijze

U kunt kiezen voor een eenmalige schoonmaak, een voorjaarsschoonmaak of een periodieke schoonmaak. Samen met u bespreken wij de opties en uw wensen, zodat we tot het beste resultaat komen.

Kom dus langs aan de Setheweg 14B in Meppel, of bel/mail met Robbe.